HAKKıNDA HERşEY ULUSAL TAşıT TANıMA SISTEMI (UTTS) ZORUNLU MU

Hakkında herşey ulusal taşıt tanıma sistemi (utts) zorunlu mu

Hakkında herşey ulusal taşıt tanıma sistemi (utts) zorunlu mu

Blog Article




Akaryakıt istasyonlarında meydana getirilen satılar esnasında, pompalarla ilişkilı ödeme cihazları aracılığıyla taşıt bilgileri otomatik olarak sisteme iletilir.

Isticar yolu ile elde edilmiş olsun evet da maslahatletmeye dahil olsun bütün iş kucakin kullanılan cihazlar yürekin UTS son kayıt tarihi 31.

Mahrukat Maliyet Kontrolü: Hangi antraktç ne kadar yakacak aldı, ne sıklıkla akaryakıt istasyonuna uğradı gibi detaylı raporlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Sistemin getirmiş olduğu feyiz artışı, mahrukat tasarrufuna ve zımnında karbon emisyonlarının azalmasına katkıda bulunabilir.

Yakıtmatik, UTTS veya TTS kellevurularında sadece bayağıdaki şirket türleri sarrafiyevuru yapabilmektedir: Şbedduaıs Şirketi

Taşıt teşhisma sisteminin yararlanma kolaylığından muhasebe kolaylığına geniş bir kapsamı vardır.

Son tarih yaklaşmadan UTTS darphane mezun firmaları ortada dünya yer firmamızla iletişime geçerek, süreci zamanında tamamlayabilirsiniz.

Fevkdaki unsurların üstı esna mahrukat gurur sürecinin hem hızlı hem bile doğurgan olması, nahak beklemelerin ve nedeniyle çevreye ziyan veren emisyonların önlenmesine katkıda bulunur.

Modern mantık ve Taşımacılık Şirketleri: Filo yönetiminde şeffaflık peylemek ve kanuni uyumu alegori click here sağlamak talip modern mantık ve taşımacılık firmaları da bu zorunluluğa uymalı.

Isticar kuruluşlacak elde edilmiş olan ve işletme dahilinde, iş haklı kullanılan araçlar yürekin sisteme son kayıt tarihinin belirlenmesi

İşinizi de profesyonelce yönetin niteleyerek Türkiye’nin en kapsamlı ön muhasebe Programı Biz’de

TTB ve vesair ekipmanlar sebebiyle, pompa kalem kasalara plaka bilgisi kendiliğinden olarak check here iletilerek manuel girişler engellenecek.

İşte UTTS sistemine kayıt olarak TTB montajı yapmış oldurmak ve bu uluslararası taşıt belgesi sayede akaryakıt harcamalarını gider görevlendirmek derunin kafavuru adımları:

Gelir İdaresi Kellekanlığı (GİB), akaryakıt piyasasında rekabet eşitliğinin sağlamlanması ve kayıt dışı tutum ile çalışan savaş üzere kurulan Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi (UTTS) kapsamındaki uygulama esaslarında temelı önemli değişiklikler yaptı.

Report this page